O klubu

get link Airsoft klub Velika Gorica je osnovan u srpnju 2010. godine od strane entuzijasta Airsoft tima Velika Gorica. Airsoftom se bavimo ugrubo oko 2 godine (neki više, neki manje) i imamo desetak susreta iza sebe, većinom unutar države, zaključno sa zadnjim međunarodnim na Igmanu kod Sarajeva u BiH. Unutar kluba postoji tematska sekcija, koja oponaša „22nd Special Air Service“ postrojbu (modernog doba – Afghanistan/Irak). Sa SAS idejom smo počeli u ljeto 2009. godine (te tada počeli sa nabavkom opreme), no nismo htjeli objavljivat loadout dok barem jedan ili dva člana ne kompletiraju isti. Pošto je teško točno odrediti SAS opremu modernog doba, konzultirali smo se sa članovima hrvatske airsoft zajednice koji su iskusniji u tematskom airsoftu te slikama i člancima na internetu.

http://www.isca-speech.org/iscaproposals/writing/?pass=how-can-i-write-essay-about-myself&id=1  

http://www.isca-speech.org/iscaproposals/writing/?pass=temporary-help-agency-assignment-employees&id=1 cram homework help Uvjeti za pristupanje klubu:
– Punoljetnost
– Korektna i fair play igra, ako se primjeti konstantno nepriznavanje pogodaka, blind shotovi, općenita želja za nekim nedozvoljenim radnjama, naše druženje tu prestaje
– probat doći na trening kad je god moguće, naravno posao, obitelj, fakultet itd. su na prvom mjestu
– želja za radom i napredovanjem
– na treninge se može dolaziti u bilo kakvim uniformama i opremi
– plaćanje članarine (svakih 6 mjeseci)
– unutar kluba postoji trial period u trajanju od 3 mjeseca, nakon toga dolazi do glasanja članova kluba o punopravnom primanju člana u klub. Pravo na glas imaju članovi kluba i osoba na trial periodu.

http://www.isca-speech.org/iscaproposals/writing/?pass=online-essay-title-generator&id=1 essay writers in uk Uvjeti za odlazak na susret kao član kluba ASK Velika Gorica:
– nabavka DPM kamuflaže (hlace, kosulja, boonie hat) – članovi sa drugačijom opremom mogu slobodno ići s nama na susrete, ali prijavljeni kao freelanceri

http://www.isca-speech.org/iscaproposals/writing/?pass=essay-writer-service&id=1 Uvjeti za pristupanje tematskoj sekciji:
– nabavka i s vremenom kompletiranje tematskog loadouta te sve navedeno iznad
– izjašnjavanje na forumu kao člana tematske sekcije ne pišete sami, već će moderator to dodati kada zadovoljite help with database assignment SVE UVJETE za tematsku sekciju.

http://www.isca-speech.org/iscaproposals/writing/?pass=transserviceodessayandex-ru&id=1 Dress code:
Uniforma: S95 set DPM (hlače, košulja, jakna) – preferira se SAS smock no nije obavezno, također se prihvaća S95 jakna sa kapuljačom. Također se prihvaćaju kombinacije desert/woodland DPM-a (interni dogovor).
Glava: boonie hat DPM, crna vunena kapa (za zimu)
Prsluci: Assault vest 440/550, P.L.C.E. Webbing
Čizme: Crne, duboke (ili desert duboke, na desert DPM hlače)
Dropleg (za pištolje, spremnike): OD ili DPM
Periferija: OD/DPM bergen, shemagh tan, čuturica za vodu sa DPM navlakom, bowman style headset za komunikaciju, OD/crne rukavice